Windows 11 telepítése használt laptopra

https://www.jebeto.hu/blog/megerkezett-a-windows-11-vegleges-gepigenye-fontos-tobbnyire-uj-vagy-maximum-1-evnel-nem-idosebb-gepekre-ajanljuk

Nemrég jelent meg a piacon a Windows 11 frissítés. A használt laptop piacon és az újak esetében is megjelentek természetesen olyan modellek, amelyen előretelepített Windows van. Sok cég kezdte meg a 11-es verzió feltelepítését. Ezzel megkímélik a vásárlókat attól, hogy a frissítésekkel bajlódjanak.

          Sokan döntenek mégis úgy, hogy egyelőre nem Windows 11-gyel árulják használt notebookjaikat, hogy a vevő eldönthesse, készen áll-e a frissítésre, vagy nem. Továbbá a legújabb verziók mindig rejtenek magukban valamilyen még nem ismert hibákat, ami miatt sokan nem szeretnek sietni a frissítéssel. A Windows 7 után a 8-as verzió elég gyorsan frissítve lett a 10-esre. A Windows 10 azonban jó ideig tartotta a frontot, nem voltak vele gondok. Egy stabil rendszerről volt szó, ami ötvözte a 7-es és 8-as verziót. A régi menüszalaggal (új dizájnnal) és a 8-as verzió csempemegoldásával. A Windows 11 azonban hozza a kicsit sem forradalmi újítását, a középre helyezett menüszalagot. Nem meglepő módon hajaz az Apple megoldására. Egy letisztult, kényelmes, funkcionális operációs rendszer ez is.

          Amennyiben Windows 10-zel kapjuk meg használt notebookunkat, és úgy döntünk, hogy frissítjük azt, hoztunk néhány tippet a frissítéshez.

Rendszerigények

          Mielőtt belevágnánk a frissítésbe, meg kell néznünk, hogy használt laptopunk megfelel-e a frissítés rendszerkövetelményeinek. Ezt lehet ellenőrizni a PC-állapotellenőrzés alkalmazással, de a gépházban is megtalálja a leírást. Az alap igénye a Windows 11-nek minimum 4GB RAM memória, legalább 2 magos processzor, legalább 64 GB kapacitású tárológeszköz.

          Azokra a gépekre nem ajánlott a frissítés, ami nem felel meg a rendszerigényeknek.

Használt üzleti laptopok és rendszerek

          A használt üzleti laptopok általában nem gyenge teljesítményű laptopok. Hiszen a cél, hogy minél strapabíróbbak legyenek és minél hosszabb legyen az élettartamuk. Általában minimum közepesen erős processzor és RAM memóriával vannak felszerelve. Ez azt is jelenti tehát, hogy az üzleti használt laptopok esetében valószínűleg nem lesz gondod a frissítéssel.

          A vásárláskor egyébként is feltünteti minden cég, hogy az adott laptop kompatibilis-e a frissítéssel. Így pedig biztos lehetsz abban, hogy amennyiben úgy döntenél, lehetséges lenne-e.

              Garancia használt laptopra? A budapesti használt laptop kereskedésben lehetséges!

          A Jebeto azon kívül, hogy minőségi laptopokkal dolgozik, van még egy-két nagyon jó tulajdonsága. Legtöbb eszközre előre telepített Windows-t kínál, 11-re frissíthető rendszerekkel, továbbá jótállással adja laptopjait. Használt laptopot garanciával pedig kevés helyen találni. Ez mindenkinek megéri. 

          Ha tehát használt laptopot Budapesten keresel és még a garanciának is örülnél, na meg a Windows 11-nek, válaszd a Jebetot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.